Kontaktinfo

CORE Leasing A/S
Rungsted Havn 32, 1.
2960 Rungsted Kyst
CVR nr. 40198814

+45 70 55 55 90kg@coreleasing.dk

CORE Leasing A/S

Vi kender selv alt for godt til, at når man har et spørgsmål omkring et givent emne, ønsker man svar med det samme, så man kan komme videre. Derfor er vi meget fokuserede på netop at give dig hurtigt svar på din henvendelse via telefon og mail, eller i det mindste fortælle dig hvornår du kan forvente et svar.

Så har du et spørgsmål om leasing, en forespørgsel på en bil, tvivl om mulighederne i din aftale, brug for en anbefaling om fx. reparation og service, eller noget helt femte, skal du derfor ikke tøve med at tage fat i os, og få bekræftet at vi holder hvad vi lover.

I CORE Leasing gør vi en dyd ud af at fokusere på jer kunder, og på at finde og skaffe præcis de biler I ønsker jer. Vi bruger derfor ikke vores ressourcer på et stort bilhus med poleret showroom, da vi ikke mener det bringer værdi til dig som kunde.
Vi mødes hellere med dig hvor du er, eller på vores kontor i skønne Rungsted Havn. Da vi ofte har ærinder ude af huset, er det altid en god idé at lave en forudgående aftale, hvis du kommer forbi og besøger os.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Vi bestræber os på at svare inden 24 timer


    Tilmeld dig CORE Leasing nyhedsbrev.