Service og reparation

CORE Leasing A/S

Hvem står for service og reparation på en leasingbil?

Når du flexleaser en bil, står du selv for udgifterne til service, vedligeholdelse og reparation. Det betyder at du i dit budget skal tage højde for udgifter, der passer til den biltype og årgang du har valgt.

Har du derimod valgt privatleasing har leasingselskabet taget højde for disse omkostninger i deres tilbud, og du har ingen forpligtelser på det område.

Privatleasing

Valg af værksted er en tillidssag

Ligesom du forhåbentlig vælger dit leasingselskab ud fra en tillidsvurdering, skal du gøre det samme, når du vælger hvem der skal stå for service og reparation af din leasingbil. Dette er især vigtigt, hvis du har valgt en dyr, sjælden eller meget speciel bil, der kræver specielle kompetencer og/eller værktøj, for at holdes godt kørende. Hvor der findes en del værksteder, der kan lave Audi, BMW og Mercedes, forholder det sig noget anderledes med mere eksklusive bilmærker som fx Bentley, Lamborghini og Maserati.

Da vi har mange års erfaring med eksklusive biler, kender vi også til nogle værksteder som vi kan anbefale vores kunder, så er du i tvivl om hvem der skal stå får service og reparation af din leasingbil, skal du endelig spørge os til råds – vi hjælper hellere end gerne.

Kontakt

Vælg en bil med fuld servicebog og lavt km-tal

Der er lige så stor forskel på leasingbiler, som der er på andre biler. Vi anbefaler derfor altid at vælge en velholdt bil, der har alle serviceeftersyn overholdt og ikke mindst har et lavt kilometer-tal. Er disse forudsætninger i orden, vil du med stor sandsynlighed ikke få overraskelser i form af uventede og dyre værkstedsregninger.

Vi har også god erfaring med at købe fra velrenommerede forhandlere i Tyskland, da de som regel altid har gode og sunde biler til salg, hvilket betyder at du får den bedste helheds-oplevelse med din leasingbil.

Ønsker du øget tryghed omkring din flexleasede bil, kan du hos os tegne en teknisk forsikring, der dækker defekter og nedbrud i leasingperioden, og dermed reducerer din risiko.

Læs mere om forsikringRetur til oversigten