Tilbud på import

Dine muligheder

Har du selv fundet drømmebilen i udlandet?

På de store tyske bilsites som fx mobile.de og autoscout24.de er det forholdsvist nemt at finde præcis den bil du ønsker dig.
På disse sites er udvalget enormt, og de fleste tyske biler har ofte meget mere udstyr end biler på det danske marked.
Er du ikke selv erfaren i at købe brugt bil i et andet land, kan der dog være langt fra at kigge på drømmebilen på en salgsannonce, og til den står indregistreret i din indkørsel.

Hos CORE Leasing vil vi meget gerne hjælpe dig med at gøre processen hurtig og effektiv, så drømmen ikke risikerer at falme undervejs.
Du skal for resten ikke blive overrasket, hvis vi spørger dig om 1-2 alternative biler kunne være interessante for dig.
Baggrunden er, at vi laver en helhedsvurdering af økonomien af en given bil, og kigger på om en anden bil vil kunne give dig mere værdi for pengene.

Kontakt osSe også vores lagerbiler

Få et uforpligtende tilbud

Så snart du har fundet den bil du vil have, skal du helt enkelt sende os info om bilen, ønske til leasingform og dine kontaktinformationer. På den måde kan vi rådgive dig om den bedste leasingløsning og beregne et tilbud til dig.
Rammer vi plet med tilbuddet, og du beslutter dig for at vi skal tage os af forhandling, import og leasingaftalen på bilen, sætter vi i gang med det samme. Du bliver naturligvis holdt opdateret undervejs i processen, og vi leverer bilen til dig så snart den er klar.

  1) Hvilken bil drejer det sig om?

  2) Vælg leasingmetode

  3) Persondata


  Tilmeld dig CORE Leasing nyhedsbrev.

  Vellykket import kræver viden og erfaring

  Det er ofte nærmest umuligt at vurdere en bil ud fra en salgsannonce, og står den hos en forhandler i Sydtyskland, er det de færreste, der bare lige smutter forbi for besigtigelse og prøvetur.

  Gennem vores mere end 10 års erfaring med import og leasing, har vi opbygget et solidt netværk af forhandlere, især i Tyskland. Det gør at vi ofte nemt og hurtigt kan forhøre os om en specifik bils stand, historik etc. og dermed hjælpe med at reducere din risiko for at købe katten i sækken.

  Med beslutningen taget om en konkret bil, udarbejder vi et leasingtilbud på baggrund af dine ønsker og behov. Ud over valg af leasingform og -periode, kan du tilvælge ekstraudstyr, teknisk forsikring etc.

  Vi bringer dig godt på vej

  Når aftalen er i hus, tager vi os af alt det praktiske. Det handler bl.a. om kontrol af bilen ved afhentning hos forhandleren, betaling til forhandler, sikker hjemtransport via vores fast tilknyttede vognmand, alt papirarbejde, toldsyn, registrering, montering af GPS-tracker og klargøring.

  Med den rigtige bil til den rigtige pris og på den rigtige leasingaftale, er du sikret 100% fokus på køreglæden. Vi vil løbende følge op for at sikre at alt er som det skal være, og et par måneder før leasingperiodens udløb kontakter vi dig for at finde en god løsning for forlængelse, afvikling, bilskifte eller noget helt fjerde.

  Ring: +45 70 55 55 90kg@coreleasing.dk