Hvad siger kunderne?

Vi samler på glade kunder

Hver eneste dag gør vi alt hvad vi kan for at yde den bedste kundeservice overfor vores kunder, for at lave branchens bedste og mest transparente leasingaftaler, og ikke mindst for at få lov til at have dem som kunder gennem flere år.

At det lykkedes for os skal du ikke tage vores ord for, for vores kunders rosende ord, specifikke udtalelser og femstjernede anmeldelser vejer meget tungere.

Trustpilot

Topkarakterer på Trustpilot og Google

Vi glæder os utrolig meget over at vores kunder tager sig tid til at give os anmeldelser på både Trustpilot og Google, og især når stjernerne er mange og ordene meget positive.

Du kan se alle Trustpilot-anmeldelserne lige her, og Google-anmeldelserne via dette link, og hvis du selv ønsker at give os nogle ord med på vejen om din oplevelse som kunde hos os, kan det gøres samme sted.

Google reviews

Læs kundernes oplevelser her

Jeg kan anbefale CORE Leasing. De er hurtige til at svare, og de er gode til at forklare hvordan prisen er beregnet. Der er intet skjult. Jeg leaser også min næste bil gennem dem.
– Henrik

CORE var en stor hjælp i forbindelse med at man som ny Flexleasing kunde skulle lære at forstå mulighederne og fald grupperne. Dertil leveren af den helt rigtige bil til den rigtige pris.
– Christian

Jeg har gennem en årrække fundet min kommende bil i Tyskland og så fået dem taget hjem, så jeg kunne lease dem en periode.
Personen, som hjalp mig gennem handlerne anbefalede Core Leasing.
For tre år siden skiftede jeg til Core Leasing, og det har været en helt igennem god oplevelse. Hurtig og effektiv service, og dejlig personlig kontakt ved henvendelser.
– Mette

Læs alle anmeldelserne på Trustpilot