Vi sælger din gamle leasingbil

Bilkategorier

Skal du af med din leasingbil?

Vi har fundet, importeret og sendt rigtig mange fine leasingbiler på vejene gennem årene. Og selv om mange kunder finder drømmebilen i udlandet, er der rent faktisk også en ret stor sandsynlighed for at den kan findes lokalt hos os.

Derfor vil vi rigtig gerne have lov til at hjælpe dig med  den leasingbil, som du nu eller senere skal af med – Enten på grund af at kontrakten snart  udløber, eller fordi drømmene peger i en anden retning og du ønsker at skifte til en ny bil. Vi har måske allerede en kunde til din nuværende leasingbil, og på den måde kan vi potentielt hjælpe både dig, såvel som bilens næste leasingtager.

Gennemskueligt udbytte

Med udgangspunkt i det aktuelle marked, fastlægger vi sammen den rette udsalgspris på bilen, og dermed rammer en god balance mellem et hurtigt såvel som et, for begge parter, attraktivt salg. Den pris kalder vi i hverdagen for ”Mobile-prisen” og den matcher prisniveauet for en lignende bil står til salg for på det tyske marked, hvilket er en god retningspil på afgiftsfrie biler.

Det beløb, bilen ender med at blive solgt for, afregnes en-til en til dig, så det eneste du skal betale til os for salgsarbejdet, er et mindre startgebyr, der dækker oprettelse, markedsføring og administration. Du ved med andre ord præcis hvad bilen bliver udbudt til, når bilen sælges gennem os.

Solid eksponering og markedsføring

Bilen annonceres til salg på vores egen hjemmeside, hvor vi har mange besøgende, men også på Bilbasen.dkBiltorvet.dk og måske på Mobile.de, hvis den er egnet til det udenlandske marked. Den bliver naturligvis også introduceret nærmere overfor et antal håndplukkede kunder, så vi afsætter ofte bilen inden vi overhovedet når at annoncere den.

Rent praktisk virker det som en kommissionsaftale, hvor du kører videre i bilen indtil den bliver solgt. Undervejs låner vi den, når den skal fremvises til potentielle købere. På den måde skal du undvære bilen mindst muligt i processen, mens vi tager os af salget for dig.

Hvis du gerne vil ud at køre i den nye med det samme, så laver vi en stilstandsaftale, således at finansiering og forsikring opretholdes, og stiller bilen i garagen, indtil den er solgt.

Se hvordan vi viser bilerne

Vi gør det nemt for dig

Hvis din bil allerede kører på en af vores kontrakter, kan vi sætte salget i gang med det samme, og nemt og hurtigt afvikle kontrakten, når den nye kunde slår til.

Har du leaset bilen gennem et andet leasingselskab, skal du skifte til os (læs mere her), før vi kan starte salgsprocessen, da det er vigtigt for os at have styr på ejerskabet, når vi går i marken for at sælge.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe med salget af din leasingbil, skal du ganske enkelt tage fat i os på tlf. 70 5555 90 eller kg@coreleasing.dk

Skift til osKontakt os