Bilkategorier – til alle behov

Bilkategorier

Drømmebilen vi skal hjælpe med at finde

Nogen gange er drømme så specifikke, at det kan være svært at finde en bil, der opfylder det hele. Her hjælper vores store netværk dig også, da vi i mange tilfælde kan finde de sjældne juveler, der ikke annonceres til salg. Det er en proces, der tage alt fra et par dage til flere måneder, afhængig af hvor bevidst og kræsen du er i dine ønsker og drømme. Tager processen længere end forventet, kan vi tilbyde dig et såkaldt sidelæns hop, hvor du i ventetiden kan komme bag rattet i en bil, der ligner din drømmebil. Fordelen ved sidelæns hop løsning er, at vi kan lave leasingperioder på helt ned til 1 måned, så når drømmebilen er klar til dig, kan du hurtigt komme ud af din nuværende aftale.

Bilen du selv har fundet på fx. Mobile eller Autoscout

Når drømme drømmes, føler vi mennesker en stor trang til at få dem opfyldt. Når det handler om biler er der sjældent særlig langt fra en drøm til søgen efter en bil, der opfylder den, typisk på de store tyske bil-sites Mobile.de eller AutoScout.de. Har du ihærdighed og held til at finde præcis den bil du vil have, hjælper vi dig bag rattet med individuel rådgivning og alt det praktiske.
Hvis du indtaster link til den bil du har fundet, dine kontakt-informationer og lidt om dine ønsker på siden Tilbud på fornyelse, laver vi et tilbud til dig.

I vores rådgivning til dig vil du nogen gange opleve at blive anbefalet en anden bil end den du har fundet. Vi har lang erfaring med mærker, modeller, facelifts, modelskift, udstyr og meget andet, og kan på den baggrund hurtigt vurdere om en given bil er en god eller en knap så god handel.
En anden fordel for dig er, at vi gennem mange år i branchen kender til rigtig mange af de tyske forhandlere, og dermed ofte kan få en handel hurtige og billigere i hus end hvis du selv klarede det.

Tilbud på import

Din egen bil, leaset eller fornyet

Kører du i en bil du har leaset gennem et andet leasingselskab, og står overfor at skulle forny aftalen indenfor nær fremtid, giver vi dig gerne et godt og gennemskueligt tilbud på det. Det er super nemt og uforpligtende, og kræver kun at du sender os 4 information på bilen + dine kontaktinformationer via Tilbud på fornyelses siden. I langt de fleste tilfælde matcher eller trumfer vi din nuværende aftale, men hver eneste gang sikrer vi at tilbuddet og aftalen hænger optimalt sammen og sikrer dig imod overraskelser undervejs eller når aftalen udløber og bilen skal sælges videre.

Har du en bil stående uden registreringsafgift, som du ønsker at få ud at køre i en given periode, giver vi også meget gerne et tilbud på det. På vores kontaktside kan du indtaste bilens VIN (chassis-nummer), dine kontaktinformationer, samt lidt info om hvornår den er købt og til hvilken pris samt hvad dit behov og dine ønsker er om leasingperiode etc.

Tilbud på fornyelseKontakt os

Udvalgte biler til hurtig levering

I vores søgen efter unikke biler til vores kunder, sker det at vi finder perler, vi bare er nødt til at tilbyde vores kunder. Dem køber vi, får dem hjem på vores lager, og tilbyder dem her på websitet og på Bilbasen. Oftest er det populære biltyper på mellem 3 og 5 år, med lavt kilometertal, med alt det rigtige udstyr og naturligvis med komplet servicehistorik.

Idet vi også tager biler i bytte fra kunder, der vil lease en anden bil end deres nuværende, har vi også en del af denne type biler på lager – vi kalder dem ReLeasing-biler. Det er ofte biler vi kender, da de har kørt på leasingaftaler hvis os, og vi er derfor trygge ved at hjælpe dem videre til nye leasingtagere.

Se vores lagerbiler

Leasing af fabriksnye biler

Selv om flexleasing har sin allerstørste force på premium/luksus-biler, der er +3 år gamle og har masser af udstyr, kan finansieringsformen bruges på alle typer, årgange og størrelse af biler.

Det inkluderer bl.a. også biler frisk fra fabrik, og her kan vi mere end de fleste.

Der er overordnet set to indgange: Enten tager vi udgangspunkt i et tilbud du har fået – typisk fra en nybils/mærkeforhandler, eller også giver du os dit helt specifikke ønske om mærke, model, variant, udstyr etc. og så finder vi bilen gennem vores netværk.

Kontakt os