Forsikring af din leasingbil

CORE Leasing A/S

Forsikring af leasingbiler

Når du skal vælge forsikring til din leasingbil, er det lige så nemt som når du skal forsikre en ”almindelig” købt bil. Den eneste forskel er at forsikringstager er leasingselskabet, ikke dig som leasingtager. Årsagen til dette er, at det er leasingselskabet, der står som ejer af bilen.

Derudover er forsikringen lige ud af landevejen med obligatorisk ansvar og kaskoforsikring, og mulighed for tilvalg som glasskade, friskade, vejhjælp etc.

Markedets bedste priser og vilkår på forsikring

Hos CORE Leasing forsikrer vi bilerne gennem et af markedets førende forsikringsselskaber, og alle vores leasingbiler er samlet i en pulje. Det betyder at du som leasingtager i 9 ud af 10 tilfælde er sikret bedre priser og vilkår, end du selv kan få hos dit eget forsikringsselskab.

Supplerende er vi i fællesskab med vores forsikringspartner rigtig gode til forsikring af dyre, specielle og eksklusive biler, som normalt er både svære og kostbare at forsikre.

Sker der en skade på bilen i leasingperioden, eller bliver den stjålet, er vi i mange tilfælde behjælpelige med at holde dig kørende. Det kan være via en lånebil gennem værkstedet der reparerer en skade, en lejebil, eller en anden leasingbil på en ny leasingaftale. Vi guider dig godt gennem processen, og sørger for mindst muligt bøvl ved en skade.

Retur til oversigten

Teknisk forsikring

Når vi sender dig af sted i din drømmebil, vil vi gerne give dig endnu mere tryghed med på vejen. Det kan vi gøre med vores ALL-SAFE forsikring, der tilbydes til biler, der er op til 7 år og har kørt maks. 100.000 km. ved aftaleindgåelse. Den dækker ved kørsel i Danmark såvel som kørsel relateret til ferie og forretning i resten af Europa.

Med denne forsikring er du altid sikret en reparation, der til fulde lever op til bilens originale kvalitetsniveau, da den dækker materiale-omkostninger og lønomkostninger i henhold til producentens vejledende satser.

ALL-SAFE forsikringen dækker pludseligt opståede skader på alle fabriksmonterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele på den forsikrede bil. Det betyder tryghed for dig, hvis motoren brænder sammen, gearkassen går i stykker, hjulophænget knækker, en elektronisk styreboks kortslutter eller lignende.

Ønsker du mere information om ALL-SAFE forsikringen, herunder priser og betingelser, skal endelig kontakte os.

NOTE: Denne forsikring tilbyder vi i samarbejde med CarGarantie.

Kontakt os