Skift til os

Dine muligheder

Flyt din leasingaftale over til os, og få mere for pengene

De fleste leasingkunder er heldigvis godt tilfredse med den leasingaftale de har på deres bil. Hos CORE Leasing gør vi det simpelt for de kunder der ønsker at skifte fra deres nuværende leasingselskab.

På denne side kan du læse lidt mere om mulighederne for at skifte leasingselskab til CORE Leasing, når aftalen på din nuværende bil alligevel skal fornyes. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål om skifte, fornyelse eller har andre leasing spørgsmål, skal du endelig kontakte os.

Kontakt osIndhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Det er nemt og hurtigt at skifte din nuværende leasingaftale ud med en mere fordelagtig aftale hos os. Udover nummerpladen, som du måske allerede har tastet ind, har vi blot brug for nogle ganske få informationer samt kontaktinfo på dig, så kan vi beregne hvad den kommende leasingperiode vil koste dig hos os.
Er du godt tilfreds med tilbuddet, og beslutter dig for at skifte til os, klarer vi alle formaliteter i forbindelse med overflytningen for dig – helt enkelt, trygt og nemt.

  1) Oplysninger om bilen

  2) Vælg leasingmetode

  3) Persondata


  Tilmeld dig CORE Leasing nyhedsbrev.

  Sammenlign priser og betingelser

  Når du ønsker et tilbud på leasing fra os, sørger vi altid for at alting er gennemskueligt, enkelt og entydigt forklaret. På den måde sikrer vi, at du ved præcis hvad du går ind til, og hvad du kan forvente i aftalens løbetid.
  Med vores leasingtilbud i hånden kan vi i fælleskab nemt lave en sammenligning af priser og betingelser i din nuværende aftale, og give dig et solidt beslutningsgrundlag forud for fornyelsen af leasingaftalen på din bil.
  Som en del af vores almene rådgivning, vil vi ofte også komme med en uvildig vurdering af, om det bedre vil kunne betale sig for dig at skifte bilen ud ved den nuværende aftales udløb, fremfor at beholde den en leasingperiode mere.

  Overflytning uden afmelding

  Når du har fundet og leaset din drømmebil, er det sjældent en favoritbeskæftigelse at nørkle rundt i kontrakter, aftaler og paragraffer. Netop derfor tilbyder vi at tage os af alt omkring kontraktfornyelse og overflytning til os, således at der for dig, hverken er besvær eller unødigt tidsforbrug.

  Sædvanligvis kan vi i stort set alle tilfælde lave en 100% gnidningsfri overflytning, hvor afmelding af bilen slet ikke bliver nødvendig.

  Ring: +45 70 55 55 90kg@coreleasing.dk