Fornyelse af leasingaftale

CORE Leasing A/S

Fornyelse af aftalen på din leasingbil

Vi har en del kunder, der er så glade for deres leasingbil og ikke mindst leasingaftale, at de ved leasingperiodens udløb vælger at lave en forlængelse af leasingaftale. Forlængelse eller fornyelse, sker kort sagt ved at der laves en ny leasingaftale på den samme bil, så du enkelt og nemt kan fortsætte i endnu en leasingperiode.

Fornyelse af en leasingaftale er især nemt på den måde, at du blot kører videre i samme bil, med de samme nummerplader og uden afbrydelse. For mange af vores kunder, der har en travl hverdag, går en 12-måneders leasingperiode lynhurtigt, og derfor er fornyelse ofte en kærkommen mulighed.

Ved fornyelse sparer du penge

Din første leasingaftale er beregnet på baggrund af et estimeret værditab over fx 12 måneder. Når værditabet for 2. periode skal beregnes, sker det på baggrund af en lavere startværdi, og afskrivningen i 2. periode er derfor lavere. Det samme gør sig gældende for beregningsgrundlaget for den månedlige afgift.

En anden vigtig faktor i relation til økonomien er, at du ikke skal afholde udgifter til besigtigelse, transport, import, tracker etc. hvilket påvirker førstegangsydelsen i nedadgående retning.

Ved fornyelse eller forlængelse af leasingaftale på din bil skal du dog være opmærksom på især éen ting, og det er om du har kørt flere kilometer end din første aftale indeholdt. Hvis det er tilfældet, vil bilen have tabt mere i værdi end estimeret ved indgåelse af aftalen, og dette skal der reguleres for – typisk i førstegangsydelsen på den nye aftale. Laves beregningen af fornyelsen ordentligt og med tanke på alle variabler, sikres du imod økonomiske lussinger ved udløb af den 2. leasingaftale.

Få tilbud på fornyelse

Fornyelse af leasing-aftalen; mulighederne

Hos CORE Leasing har du 2 muligheder for fornyelse af din leasingaftale. Ønsker du at skifte bil, men har enten ikke fundet den rette eller af andre grunde brug for et par måneder ekstra, kan vi tilbyde 3 måneders ekstra leasing på din nuværende aftale. Det gøres i praksis vi et tillæg til din nuværende leasingkontrakt, og kræver blot din underskrift for at træde i kraft. Den fornyelse de fleste vælger, er en ”kopi” af deres første aftale, og her udarbejdes, som også nævnt herover, en helt ny aftale.

Du har også mulighed for at skifte leasingtype, fx fra flexleasing til splitleasing eller operationel leasing.

Overordnet set har du samme store fleksibilitet ved fornyelse af din leasingaftale, som du har ved indgåelse af en helt ny aftale, men som oftest med besparelser og med nemmere proces.

Retur til oversigten