Medarbejdere - Mød vores kompetente team

CEO & Founder

Kim Gruhl

Kim er nok den person i Danmark, der har den største erfaring med kombinationen af leasing og premium-mærker. Hans passion for biler har været der fra barnsben, og i professionelt øjemed begyndte det hos BMW i midten af 90’erne. Kompetencerne indenfor premium/luksusmærker blev derefter skærpet hos først Bentley og Lamborghini, og derefter Ferrari og Maserati.

Da flexleasing blev muligt i slutningen af 2008, var Kim en af de første til at bringe konceptet til markedet, og han har beskæftiget sig med det lige siden. I Kim får du derfor fordelen af stor erfaring, perspektiv, sparring, indsigt og ikke mindst udsøgt personlig service.

Gennem årene har Kim oparbejdet et enormt internationalt netværk, hvilket er din fordel, når du har brug for hjælp til at finde præcis den bil du drømmer om. Kim kan også skaffe de biler, der endnu ikke er udbudt på markedet, og ved hvad der skal holdes øje med, når meget specielle eller eksklusive biler skal hentes hjem til en passioneret kunde.

Du kan få fat i Kim på tlf. eller skrive til ham per mail.

Ring: +45 40 11 34 07kg@coreleasing.dk
Sales Manager & Partner

Jacob Møller Vasegaard

Jacob er stort set født og opvokset i en bilforretning, og der har ikke været nogen tvivl om, at så snart det var muligt at arbejde med biler, så skulle det være hans daglige virke.

Jacob har et solidt fagligt fundament i form af en uddannelse som biløkonom, og har efterfølgende arbejdet 7 år i en ledende stilling hos Danmarks største og førende MINI/BMW forhandler. Her har især kundens behov, høj kundetilfredshed og -loyalitet været de bærende elementer, og det har givet Jacob værdifuld og unik erfaring med at skabe de rette løsninger for kunderne.

Efter BMW/MINI-tiden gav en periode hos et større udbyder af high-end brands (Maserati, Ferrari m.fl.) Jacob endnu større indsigt i og erfaring med skræddersyede leasingløsninger – især til kvalitetsbevidste kunder med individuelle behov.

Jacobs omfattende viden om alle leasingformer, kombineret med hans naturlige flair for personlig kundeservice og store passion for lækre biler, gør ham til mange kunders foretrukne rådgiver når det gælder leasing af enhver art.

Jacob er klar til at hjælpe dig med førsteklasses rådgivning og løsninger, og han kan træffes på tlf. eller e-mail.

Ring: +45 31 12 55 70jmv@coreleasing.dk
Sales

Lars Mortensen

Med en solid baggrund på næsten et kvart århundrede i bilbranchen, er Lars en garvet profil, en erfaren bilmand og en person med et stort og stærkt netværk af kunder som igennem mange år har nydt godt af Lars’ ekspertiser.

Lars’ erfaring med biler er enorm, og han har igennem årene succesfuldt bestridt roller som først bilsælger, dernæst salgschef, salgsdirektør og senest som salgschef for Flexleasing-aktiviteterne hos en større forhandler af biler i premium-segmentet. Igennem disse roller har Lars opbygget et både omfattende, men også meget loyalt netværk, der omfatter både kunder fra nær og fjern, såvel som en hel del bilforhandlere på tværs af Europa. Det har også resulteret i både lange og stærke kunderelationer, som nu kan videreføres uanset kundens mærkeønske.

Siden årtusindskiftet har der stået primært BMW på Lars’ visitkort, og han er med statsgaranti en af Danmarks mest erfarne indenfor især BMW. Det er dog ikke kun BMW, der er Lars’ speciale, men derimod de fleste premium-mærker, og dette gør ham til et særdeles godt match med resten af teamet i CORE Leasing.

Lars ser frem til at hjælpe dig med at finde og skaffe præcis den bil, du ønsker dig, og få dig bag rattet via den helt rigtige leasingaftale.

Ring: +45 53 57 55 70lmo@coreleasing.dk
Finance & Administration

Else Johansen

Else har særdeles godt styr på både biler og tal, men nok allermest det sidste. Det er derfor ikke overraskende at hendes karriere er meget præget af jobs, hvor hun har holdt godt styr på tal og økonomi, primært for virksomheder i bilbranchen.

Hendes solide erfaring som økonomiansvarlig kommer jer til gode i form af hurtigt og præcist svar på enhver forespørgsel.

Ud over sine skarpe evner inden for tal og økonomi, lægger Else stor vægt på at både kunder og leverandører altid får den bedst mulige service hos CORE Leasing. Heldigvis er det lige til højrebenet for hende, da hun som person er positiv, tilgængelig og løsningsorienteret, og går helhjertet op i at give både præcis og personlig kundeservice.

Else sidder klar til at hjælpe dig med alt fra en simpel fakturakopi eller kontoudtog, til gennemgang af nøgletal i din kontrakt og om forestående actions i din aftale. Du kan fange hende på tlf. eller via e-mail.

Ring: +45 31 37 55 70ej@coreleasing.dk
Marketing

Lars Meller

For Lars ville tilværelsen være nærmest ulidelig uden motordrevne køretøjer, og især biler har fyldt rigtig meget i hans liv. Det inkluderer alt lige fra en simpel og senere grundigt ombygget sæbekassebil i drengeårene, til opgaver for de mest eksklusive bilmærker som voksen.

Som bilinteresseret var en mekanikeruddannelse den oplagte vej ind i bilbranchen, men der gik ikke mange år før Lars’ medfødte evner indenfor kommunikation drejede karrieren i en ny retning.

Denne nye vej førte forbi fantastiske bilmærker som Audi, Mercedes, BMW, Jaguar, Aston Martin, Kleemann, Zenvo og Koenigsegg, hvilket har formet Lars som en helt unik profil indenfor markedsføring af lækre biler overfor en målgruppe, der meget bevidst om hvad de vil have.

Det er Lars, du skal have fat i, hvis du fx skal have rettet din email til nyhedsbrevet, har et stærkt marketing/pr-tilbud vi absolut bør overveje, vil gøre os opmærksom på en pinlig stavefejl på vores hjemmeside, eller noget helt fjerde.

Du kan kontakte Lars på tlf. eller via e-mail.

Ring: +45 26 16 51 66lm@coreleasing.dk