Medarbejdere - Mød vores kompetente team

CEO & Founder

Kim Gruhl

Kim er nok den person i Danmark, der har den største erfaring med kombinationen af leasing og premium-mærker. Hans passion for biler har været der fra barnsben, og i professionelt øjemed begyndte det hos BMW i midten af 90’erne. Kompetencerne indenfor premium/luksusmærker blev derefter skærpet hos først Bentley og Lamborghini, og derefter Ferrari og Maserati.

Da flexleasing blev muligt i slutningen af 2008, var Kim en af de første til at bringe konceptet til markedet, og han har beskæftiget sig med det lige siden. I Kim får du derfor fordelen af stor erfaring, perspektiv, sparring, indsigt og ikke mindst udsøgt personlig service.

Gennem årene har Kim oparbejdet et enormt internationalt netværk, hvilket er din fordel, når du har brug for hjælp til at finde præcis den bil du drømmer om. Kim kan også skaffe de biler, der endnu ikke er udbudt på markedet, og ved hvad der skal holdes øje med, når meget specielle eller eksklusive biler skal hentes hjem til en passioneret kunde.

Du kan få fat i Kim på tlf. eller skrive til ham per mail.

Ring: +45 40 11 34 07kg@coreleasing.dk
Sales Manager & Partner

Jacob Møller Vasegaard

Jacob er stort set født og opvokset i en bilforretning, og der har ikke været nogen tvivl om, at så snart det var muligt at arbejde med biler, så skulle det være hans daglige virke.

Jacob har et solidt fagligt fundament i form af en uddannelse som biløkonom, og har efterfølgende arbejdet 7 år i en ledende stilling hos Danmarks største og førende MINI/BMW forhandler. Her har især kundens behov, høj kundetilfredshed og -loyalitet været de bærende elementer, og det har givet Jacob værdifuld og unik erfaring med at skabe de rette løsninger for kunderne.

Efter BMW/MINI-tiden gav en periode hos et større udbyder af high-end brands (Maserati, Ferrari m.fl.) Jacob endnu større indsigt i og erfaring med skræddersyede leasingløsninger – især til kvalitetsbevidste kunder med individuelle behov.

Jacobs omfattende viden om alle leasingformer, kombineret med hans naturlige flair for personlig kundeservice og store passion for lækre biler, gør ham til mange kunders foretrukne rådgiver når det gælder leasing af enhver art.

Jacob er klar til at hjælpe dig med førsteklasses rådgivning og løsninger, og han kan træffes på tlf. eller e-mail.

Ring: +45 31 12 55 70jmv@coreleasing.dk
Sales

Lars Mortensen

Med en solid baggrund på næsten et kvart århundrede i bilbranchen, er Lars en garvet profil, en erfaren bilmand og en person med et stort og stærkt netværk af kunder som igennem mange år har nydt godt af Lars’ ekspertiser.

Lars’ erfaring med biler er enorm, og han har igennem årene succesfuldt bestridt roller som først bilsælger, dernæst salgschef, salgsdirektør og senest som salgschef for Flexleasing-aktiviteterne hos en større forhandler af biler i premium-segmentet. Igennem disse roller har Lars opbygget et både omfattende, men også meget loyalt netværk, der omfatter både kunder fra nær og fjern, såvel som en hel del bilforhandlere på tværs af Europa. Det har også resulteret i både lange og stærke kunderelationer, som nu kan videreføres uanset kundens mærkeønske.

Siden årtusindskiftet har der stået primært BMW på Lars’ visitkort, og han er med statsgaranti en af Danmarks mest erfarne indenfor især BMW. Det er dog ikke kun BMW, der er Lars’ speciale, men derimod de fleste premium-mærker, og dette gør ham til et særdeles godt match med resten af teamet i CORE Leasing.

Lars ser frem til at hjælpe dig med at finde og skaffe præcis den bil, du ønsker dig, og få dig bag rattet via den helt rigtige leasingaftale.

Ring: +45 53 57 55 70lmo@coreleasing.dk
Sales

Peter Ellefsen

Når interesserne inkluderer specialbiler og trackdays, er det nemt at forstå og sætte sig ind i andre folks passion for biler. Netop dette er en rigtig god karakteristik af Peter, der i snart et årti i bilbranchen har serviceret og rådgivet kvalitetsbevidste kunder i premium-segmentet.

Peters karriere i bilbranchen begyndte hos Tesla, hvor han faldt hurtigt ind i rollen som Delivery Experience Specialist i kraft af hans naturlige forståelse for kundernes behov og forventninger. Derfra var der ikke langt til studiet som biløkonom, der gav Peter en uvurderlig teoretisk og faglig bagage med på hans fortsatte karriere-rejse i bilbranchen.

Gennem en årrække med service- og ledelses-funktioner i branchen, udviklede Peter sine talenter indenfor rådgivning og kundeservice, og kom på den måde til CORE Leasing som en næsten færdigslebet diamant. Med Peter som styrmand er du derfor helt sikker på en direkte kurs mod drømmebilen på den bedste leasingaftale.

I hverdagen vil du som kunde, møde Peter i mange forskellige sammenhænge, fra tilbud og indledende dialog, over research og rådgivning, til kontraktudarbejdelse og levering. Alt sammen iblandet en tydelig passion for biler og fokus på sublim kundeservice.

Ring: +45 25 34 55 70pe@coreleasing.dk
Compliance

Natascha Alling

Med lige dele juridisk skarphed, struktur, energi, servicegen og passion for biler, er Natascha noget helt særligt. Og trods sin unge alder, har hun allerede en god teoretisk, praktisk og faglig ballast, der i høj grad kommer dig som kunde til gode.

Nataschas interesse for biler har hun nærmest fået ind med modermælken, da hendes familie i mange år har drevet et autoværksted. Tidligere ansættelser inden for både jura, biler og compliance, og et stærkt teoretisk supplement gennem en HD1 og HD2 fra CBS, har formet Natascha som en helt unik profil, og ikke mindst en stærk og vigtig spiller på vores hold.

Hun er vores og ikke mindst vores kunders sikkerhed for at de mange juridiske regler, krav og retningslinjer en dansk finansiel virksomhed som vores er underlagt, overholdes til punkt og prikke. Og med sin energi, struktur og formidlingsevne, formår hun at oversætte tørt regelsprog til let forståelige formuleringer, og hjælper på den måde med at forkorte vejen fra bildrømme til køreglæde. 

Som kunde møder du oftest Natascha i den indledende fase af kundeforholdet og kontraktoprettelsen, hvor hun fører dig trygt, sikkert og ikke mindst nemt gennem alle regelsæt og godkendelses-processer. Og er der en regel eller formulering i kontrakten, du ikke helt kan gennemskue, er Natascha altid klar til at hjælpe.

Ring: +45 25 33 55 70naa@coreleasing.dk
Marketing

Lars Meller

For Lars ville tilværelsen være nærmest ulidelig uden motordrevne køretøjer, og især biler har fyldt rigtig meget i hans liv. Det inkluderer alt lige fra en simpel og senere grundigt ombygget sæbekassebil i drengeårene, til opgaver for de mest eksklusive bilmærker som voksen.

Som bilinteresseret var en mekanikeruddannelse den oplagte vej ind i bilbranchen, men der gik ikke mange år før Lars’ medfødte evner indenfor kommunikation drejede karrieren i en ny retning.

Denne nye vej førte forbi fantastiske bilmærker som Audi, Mercedes, BMW, Jaguar, Aston Martin, Kleemann, Zenvo og Koenigsegg, hvilket har formet Lars som en helt unik profil indenfor markedsføring af lækre biler overfor en målgruppe, der meget bevidst om hvad de vil have.

Det er Lars, du skal have fat i, hvis du fx skal have rettet din email til nyhedsbrevet, har et stærkt marketing/pr-tilbud vi absolut bør overveje, vil gøre os opmærksom på en pinlig stavefejl på vores hjemmeside, eller noget helt fjerde.

Du kan kontakte Lars på tlf. eller via e-mail.

Ring: +45 26 16 51 66lm@coreleasing.dk
Finance & Administration

Sebastian Skou

Sebastian er først og fremmest tal-ekspert og dernæst bil-interesseret. Hans uddannelse som finansøkonom er gennem årene suppleret med relevant erfaring indenfor regnskab, ledelse og administration, og fra hans 2 år på maskinmesterskole er han absolut ingen novice, når samtalen drejer over på tekniske emner.

Sebastian har styr på alle tal-linjer og decimaler i alt fra leasingaftaler til årsregnskaber, og hjælper hver dag med at sikre nøjagtighed og transparens i al finans og økonomi.

Hans indsigt i små som store tal sikrer at han altid har svar på rede hånd, uanset om spørgsmålet er på en simpel fakturakopi, betalingsoversigt eller noget helt tredje relateret til afregning.

Og med flair for kompetent og venlig kundeservice, er Sebastian med til at sikre at du som leasingkunde har den bedst mulige oplevelse som leasingkunde hos os.

Du kan fange ham på telefon og e-mail.

Ring: +45 31 37 55 70ses@coreleasing.dk
Finance & Administration

Else Johansen

Else har særdeles godt styr på både biler og tal, men nok allermest det sidste. Det er derfor ikke overraskende at hendes karriere er meget præget af jobs, hvor hun har holdt godt styr på tal og økonomi, primært for virksomheder i bilbranchen.

Hendes solide erfaring som økonomiansvarlig kommer jer til gode i form af hurtigt og præcist svar på enhver forespørgsel.

Ud over sine skarpe evner inden for tal og økonomi, lægger Else stor vægt på at både kunder og leverandører altid får den bedst mulige service hos CORE Leasing. Heldigvis er det lige til højrebenet for hende, da hun som person er positiv, tilgængelig og løsningsorienteret, og går helhjertet op i at give både præcis og personlig kundeservice.

Else sidder klar til at hjælpe dig med alt fra en simpel fakturakopi eller kontoudtog, til gennemgang af nøgletal i din kontrakt og om forestående actions i din aftale. Du kan fange hende på tlf. eller via e-mail.

Ring: +45 70 5555 90bogholderi@coreleasing.dk