Flexleasing og udsøgt kundeservice

CORE Leasing A/S

Branchetung erfaring, formidlet til din fordel

CORE Leasing A/S er stiftet i starten af 2019, men er baseret på adskillige års erfaring fra bilbranchen.

Stifter & CEO Kim Gruhl har mere end 25 års erfaring med premium/luksus-biler og var en af de allerførste til at tilbyde flexleasing, da lovgivningen omkring forholdsmæssig afgift blev vedtaget i 2008.
Sales Manager og Partner Jacob Møller Vasegaard er nærmest født ind i bilbranchen, og er ligesom Kim yderst erfaren indenfor premium-bilmærker og leasing.
Denne unikke og kombinerede erfaring sikrer, at du som kunde hos CORE Leasing får den bedst mulige rådgivning om hvilken løsning, der passer bedst til netop dig og dine behov.

En af mærkesagerne i CORE Leasing er, at du oplever førsteklasses kundeservice, lige fra behovsafdækning og sparring om udvælgelse af bil, over gennemskuelige priser og aftaler, til assistance med alt omkring aftale og bil samt rettidig opfølgning.
Hos CORE Leasing sikrer vi kort sagt at du som kunde kan fokusere 100% på at nyde din bil – vi tager os af alt det der ligger bagved.

Flexleasing og alle andre leasingformer

Hos CORE Leasing klarer vi alle former for leasing, fra flexleasing og finansiel leasing, over splitleasing og sæsonleasing, til privatleasing og operationel leasing. Har du et helt konkret og måske endda unikt behov, finder vi naturligvis også en løsning, der passer præcis til dig.

Et eksempel på en speciel løsning er et såkaldt sidelæns hop. Det handler basalt set om at hvis du står i en situation, hvor du venter på at en helt konkret og speciel bil bliver udbudt på markedet, eller at en specifik model bliver 36 måneder gammel, kan vi gøre dig godt kørende i ventetiden. Læs mere om sidelæns hop her, og om andre løsninger i vores Leasingguide.

Dette er blot et ud af mange eksempler på unikke løsninger, men lad os høre hvad du ønsker, så vi kan sammensætte den perfekte løsning til dig.

Leasingguide

Din drøm er vores drivkraft

Uanset om du er på udkig efter din første Porsche, er på vej til din femte Bentley, har set dig lun på en helt speciel McLaren, eller blot har brug for en Mini Cooper som bonusbil, løser vi opgaven bedre end de fleste. Vi er ikke ”gift” med konkrete bilmærker, men trives med at finde biler og sammensætte leasingløsninger til bevidste og kræsne kunder.

Hver eneste dag arbejder vi hårdt for at opbygge og vedligeholde tætte og personlige relationer til vores kunder, og vores målsætning er at få lov at tilbyde dig leasingløsninger år efter år.

Det vil derfor være os en fornøjelse at få muligheden for at hjælpe dig med den bedste løsning ved at du kontakter os på telefon eller mail. Du kan også hente inspiration i vores Leasingguide og holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Ring: +45 70 55 55 90kg@coreleasing.dk

Økonomisk og vidensmæssigt velfunderet

CORE Leasing A/S er allerede fra starten en solid og velfunderet virksomhed – økonomisk såvel som vidensmæssigt. Virksomheden er medfinansieret af blandt andre den erhvervsdrivende fond KRAKS FOND, der sikrer sit afkast ved blandt andet at investere som minoritetsaktionær i udvalgte erhvervsvirksomheder, og dermed samtidig arbejder for at stimulere væksten i dansk erhvervsliv”

Virksomhedens ejerkreds består af stifter og CEO Kim Gruhl, KRAKS FOND m.fl., og der er sammensat en bestyrelse, der bidrager med kompetent og relevant viden, kompetencer og sparring til den daglige ledelse. Dertil samarbejder virksomheder med udvalgte samarbejdspartnere på områderne forsikring, transport, klargøring, digitalisering etc. for at sikre totalløsninger af høj kvalitet til vores kunder.

Gå til Kraksfond.dk